Bylo, nebylo...oslava ve Všestarech!

Všestarskou oslavu jsme letos nepořádali jen kvůli cibuli a brokolici, ale také kvůli silnému poutu k obhospodařované krajině, kolegům i obchodním partnerům. Je to naše poděkování za skvělou spolupráci a nadšení. V sobotu 11.9. jsme si ve Všestarech užili společně fajn den!

Areál Všestar nabídl prohlídku skladu a technologie zpracování cibule a přehlídku nejmodernější zemědělské techniky či traktorových veteránů. Součástí naší "votré párty" byly také projížďky v koňském spřežení, jízda na koňském hřbetu, pro děti byla připravena pohádka s živými zvířaty, návštěvníci měli možnost navštívit Archeopark, podívat se na ukázku sokolnictví, a to vše zdarma.

Hlavní pódium ve Všestarech doplnil bohatý program – v dopoledních hodinách nás svými historkami bavil Pavel Zedníček a odpoledne se konala talkshow s Martinem Zounarem, který mimo jiné na podiu moderoval i módní přehlídku pracovních oděvů. Celou akci doprovázel bývalý moderátor ČT Jiří Vaníček, hudbu k poslechu i tanci zajistila kapela Lokálka, ozvučení a doprovodnou muziku Jan Malich.

I letos jste mohli využít zdarma autobusový rozvoz do dalších našich areálů.

Areál Rozběřic představil administrativní zázemí a prodejnu zemědělské a zahradní techniky VitalTech. I tady jsme připravili zábavný program s možností vyzkoušet si závodní jízdu zahradním traktůrkem Kubota, naložit písek nakladačem Giant nebo si pochutnat na grilovaných specialitách. Pro děti bylo připraveno oblíbené malování na obličej.

Letošní novinkou bylo zpřístupnění našeho kukuřičného bludiště, které jsme pro veřejnost oficiálně představili v srpnu. Nutno podotknout, že se bludiště těší veliké oblibě a svou reportáž v něm natáčela také Česká televize.

Oslava Všestarské cibule a brokolice se konala pod záštitou ministra zemědělství ČR Miroslava Tomana, hejtmana Královéhradeckého kraje Martina Červíčka a primátora města Hradce Králové Alexandra Hrabálka.

Připomeňte si letošní skvělou atmosféru :-)

https://www.vsestarskaoslava.cz/clanky-vsestary-vonely-cibuli-a-dobrou-naladou.html