Mezinárodní veletrh zemědělské techniky - TECHAGRO 2018

Zcela vyprodaný brněnský veletrh zemědělské techniky, na kterém se prezentovala svojí technikou i společnost VITALTECH, Rozběřice. Na své si přišli děti i dospělí, řeč je o TECHAGRU 2018.

Jeden z největších mezinárodních veletrhů zemědělské techniky TECHAGRO, jehož součástí je i lesnický a myslivecký veletrh SILVA REGINA a Veletrh obnovitelných zdrojů energie v zemědělství a lesnictví BIOMASA se konal na brněnském výstavišti ve dnech 8. - 12. 4. 2018. Prestižní událost svého druhu v Evropě přilákala více než 110 000 účastníků. Mezi zúčastněnými vystavovateli nechyběla ani naše společnost VITALTECH, zabývající se prodejem a servisem zemědělské techniky.

Vystavovanou a prezentovanou technikou byly nakladače a teleskopické manipulátory GIANT, kontejnerové podvozky STRONGA, rozdružovače – řezače slámy a sena TEAGLE a nářadí pro nakladače a manipulátory od firmy SONAROL. VITALTECH je výhradním dovozcem této techniky a nářadí do České republiky. Dále jsme měli zastoupení na stánku předního výrobce traktorů a malotraktorů KUBOTA. Techniku od firmy KUBOTA máme v nabídce od roku 2013 a prodáváme je jako regionální prodejci pro oblast Královéhradeckého kraje.

TECHAGRO 2018

                                                          - vystavovaná technika společnosti VITALTECH

"Účast na veletrhu přispívá nejen k prohlubování a utužování vztahů se stávajícími zákazníky, ale i k navazování nových kontaktů a vazeb. A hlavně tato významná akce přibližuje zemědělství laické veřejnosti, ukazuje výjimečnost a krásu tohoto oboru! Letošní ročník veletrhu TECHAGRA považuji za nejúspěšnější v celé historii"

Ing. Monika Nebeská

Veletrhy TECHAGRO, SILVA REGINA a BIOMASA si za dobu své existence vydobyly skvělé jméno a dnes lze bez nadsázky říci, že jsou to třetí největší veletrhy zemědělské techniky a technologií v rámci Evropské unie. Letos se účastní 724 vystavovatelů, z toho 555 z České republiky. U nás se tyto veletrhy pořádají právě proto, že naše zemědělství a lesnictví je na vysoké úrovni. V používání nejmodernější techniky a technologie se řadíme ke světové špičce, současně patříme také k významným výrobcům a vývozcům zemědělské techniky. Věřím, že zemědělci najdou v nabídce širokou škálu kvalitních strojů za dobrou cenu a v přijatelných splátkových podmínkách a že účast každého vystavovatele i návštěvníka veletrhu bude pro všechny strany prospěšná a přispěje k dalšímu rozvoji a modernizaci českého zemědělství.

                                         - zaměstnanci si na vlastní kůži vyzkoušeli virtuální realitu sklizně obilí

účast zaměstnanců na TECHAGRU 2018

                                 - významnou událost si  nenechali ujít ani zaměstnanci Zemědělského družstva Všestary

Pro více informací: BVV - Techagro